Video Producties

Video is uitgegroeid tot het belangrijkste content format op social media. Combineer aantrekkelijke videocontent met de juiste campagnetechnieken en een goed creatief concept en je hebt de ingrediënten voor een sterke campagne te pakken. Wil je als bedrijf de videoproductie van je content bij ons onderbrengen? We hanteren drie categorieën waar de producties worden onderverdeeld.

Pakket 1: Simple

Wil je als bedrijf op korte termijn een videoproductie maken en online plaatsen? Deze producties zijn er om snel en gericht resultaat te behalen. Denk hierbij aan een ‘talking head’oproep of informatievideo waarbij je de doelgroep gericht wil bereiken met een specifieke boodschap. De opzet, creatie en plaatsing van de video kan onder ideale omstandigheden al binnen één week worden gerealiseerd.

Pakket 2: Medium

Producties waarbij meer dan alleen een informatietransitie plaatsvindt. De klant heeft naast de boodschap ook een de wens om een bepaald gevoel te communiceren of er wordt in de video gebruik gemaakt van acteurs en actrices om een bepaald gevoel over te brengen. In de zoektocht naar de ideale vorm voor de video begeleiden wij de klant bij ieder aspect. De opzet, creatie en plaatsing van de video wordt over een midden tot lange periode uitgezet.

Pakket 3: Complex

Grotere producties waarbij we constant met de klant in contact staan over iedere stap tijdens het proces. De productie kan in house worden opgepakt met ons eigen team, maar ook kunnen er externe partijen bij betrokken worden om de vraag van de klant en de visuele vertaling daarvan zo goed mogelijk af te stemmen. De opzet, creatie en plaatsing van de video wordt over een langere periode uitgezet.

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Joost

Joost

Head of video & AI specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Joost

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Specialismen

Meer specialismen