YouTube Advertising

Voor veel ondernemers is adverteren via YouTube nog een relatief onbekend gebied. Dat is een gemiste kans, want YouTube Advertising biedt ontzettend veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken én te activeren. YouTube is de afgelopen jaren sterk gegroeid als videoplatform - veel jongeren gebruiken het zelfs in plaats van lineaire televisie - waardoor traffic vanuit online video-advertenties de komende tijd alleen maar zal toenemen. Onze specialisten kunnen je helpen om de juiste snaar bij je doelgroep te raken.

YouTube als advertentieplatform

Door te adverteren op YouTube kun je jouw merk en producten visueel bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. YouTube kent allerlei targeting-opties, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te targeten op basis van interesses, locatie, onderwerpen, zoekwoorden en demografische gegevens zoals leeftijd en geslacht. Hoe je je doelgroep ook wilt bereiken: YouTube maakt het mogelijk. 

De voordelen van YouTube Advertising:

  • Een video zegt meer dan tienduizend woorden
  • Verzamel veel waardevolle informatie over je doelgroep
  • Zeer gerichte targeting-opties

YouTube en SEA versterken elkaar

Waar YouTube in het verleden vooral werd gezien als een kanaal om je merkbekendheid te vergroten, kunnen we tegenwoordig wel stellen dat YouTube voor allerlei doelstellingen in te zetten is. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die het platform biedt kun je niet alleen je sales een boost geven, maar met name ook je andere kanalen versterken. Denk aan een SEA-campagne of het verbeteren van je organische online zichtbaarheid. Ons team van specialisten weet de juiste synergie tussen de verschillende kanalen voor je te vinden.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze cases!

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Laurens

Laurens

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Laurens

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

No items found.

Specialismen

Meer specialismen