Een online campagne voor de gemeente
Binnen 5 minuten aangevraagd?

dit kan. en
Binnen 24 uur live.


Binnen één dag de inwoners van jouw gemeente bereiken via social media? Onze ervaren marketeers zetten binnen één dag jouw boodschap om tot een effectieve lokale advertentie.

Bekijk onderstaande video!

Wat we doen

De juiste boodschap, voor het juiste publiek

Door gebruik te maken van de strippenkaart voor gemeenten, kun je tot wel acht advertentie campagnes per maand laten publiceren op een zeer eenvoudige manier. Met deze advertentie campagnes kunnen we de inwoners van jouw gemeente bereiken op postcodeniveau.

Hoe het werkt

onze Werkwijze in de praktijk

Snel schakelen, zodat lokale en relevante onderwerpen zoveel mogelijk aandacht kunnen krijgen op social media. Dat is waar onze werkwijze op is gebaseerd.

1. Met ons heldere online aanvraag formulier kan een advertentie campagne binnen een paar minuten worden aangevraagd door een communicatie adviseur van de gemeente. Wij zorgen dat de advertentie de volgende werkdag klaar staat om live te gaan.

2. Bij het beoordelen van je aanvraag kijken onze ervaren online marketeers of er nog creatieve verbeteringen kunnen worden toegepast en of de doelgroep nóg scherper kan worden gedefinieerd.

‍3. We maken de advertentie, in overleg met jou, social proof, zodat de advertentie optimaal zal presteren.

4. Na livegang kan je via een online rapportage dashboard de resultaten van de advertentie(s) in de gaten houden, zodat je precies weet wat het effect is van de advertentie per kanaal. Het dashboard is simpel, duidelijk en inzichtelijk.

WAAROM doen we dit?

efficiënt en voordelig

Veel gemeentes spenderen tijd en geld aan het maken van posts, maar bereiken maar weinig mensen met hun social media inzet. Dit komt omdat het gratis bereik op social media platformen onder druk staat en de berichten zonder budget niet aankomen.

Met microbudgetten vanaf 30 euro per post kunnen duizenden burgers tot op postcode niveau worden bereikt en wordt de social media inzet vele malen effectiever.

Door ons strippenkaart systeem zijn gemeentes als Amsterdam en Utrecht al vele malen effectiever geworden op social media.

Mogelijkheden

Opstart:

Werkdocument- Aanvraagformulier- Online kick-off meeting met Q&A- Afhandeling van toegang tot social media pagina’s

Maandelijkse werkzaamheden: +/ 8 advertentieaanvragen- Maandrapportage- Toegang tot online dashboard

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij werken o.a. voor

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Maikel.


Neem contact op!