Werken bij Socialmediamen

Kom jij bij ons werken?

Hey! πŸ‘‹ Wij zijn SocialMediaMen. Dagelijks maken wij veel gave, maar vooral effectieve campagnes voor de leukste klanten. Dit doen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. Durf jij het aan om bij ons te werken?

Facts

Locatie

Hartje Amsterdam

Gemiddelde leeftijd

27

Jaarlijks teamuitje

Facebook office in Dublin

Expertise-gebieden

Social media, online marketing, creatieve mindset en ping-pongen.

Waarom bij ons?

Wij zijn SocialMediaMen.Β Een creatief online marketing bureau in hartje Amsterdam met een voorliefde voor social media en ondertussen ook met een aantal leuke SocialMediaWomen! Elke dag spotten we de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt en werken we met veel passie aan uiteenlopende campagnes in diverse branches. Dit alles vanuit de altijd levendige Warmoesstraat, precies achter de Bijenkorf in Amsterdam.

Houd je van gezelligheid, kun je een beetje pingpongen, barst je van de creativiteit, voel je je als een vis in het water als het gaat om social media en gaat je hart sneller kloppen van online marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pas jij bij ons team?

SocialMediaMen is in 2011 opgericht door Laurens van Heteren en Chris Rassaerts. Begonnen aan de keukentafel, maar ondertussen is SocialMediaMen flink gegroeid en hebben we niet alleen veel nieuwe klanten verwelkomd, maar ook veel nieuwe collega's.

We zijn een jong en dynamisch team met een gemiddelde leeftijd van 27 die veel kennis hebben op het gebied van online marketing, maar ook houden van gezelligheid. Vind je het leuk om in teamverband te werken, heb je een leuke Spotify playlist en vind je het leuk om te borrelen? Kijk snel op onze vacature pagina en wie weet ben jij binnenkort ook 'one of the guys'.

Hier gaan wij heel lekker op πŸ‘‰
De benefits

Want voor wat hoort wat

Naast een marktconform salaris en een gezellig team bieden we ook een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden waar je hopelijk blij van wordt.

Flexibele werktijden

Internationale team-uitjes

Zelf je gear kiezen

Remote werken

Opleidingsbudget

Telefoon-vergoeding

Je wordt onderdeel van...

Dit spontane en gezellige team

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Scroll dan naar beneden en solliciteer op één van de openstaande vacatures.

Chris

"Give more than you take"

Laurens

"Well done is better than well said"

Maikel

"It's kind of fun to do the impossible"

Julia

"Work hard, play hard" πŸ”₯

Geert

"Don't worry, be happy"

Arjanne

"Take the risk or lose the chance"

Jordy

"Walk tall, or baby don't walk at all"

Victoria

"Move on up!" πŸ§šβ€β™€οΈ

Suzan

"The sky is the limit"

Floris

"The world is yours!"

Sem

"Do or do not, there is no try"

Open posities

We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe toppers die ons team willen versterken. Zie je een interessante vacature en ben je klaar voor een nieuw avontuur? Solliciteer dan op één van de vacatures.

Of stuur een open sollicitatie

Staat jouw gewenste functie er niet tussen? Wij vinden het belangrijk om goede mensen aan ons te verbinden. Stuur een open sollicitatie en wie weet komen we wel tot een goede match.

OPEN SOLLICITATIE