Consultancy

Aan de hand van praktische tips & tricks geven we je passend en op maat gemaakt advies. We kiezen de juiste kanalen en sturen aan op groei die we meetbaar maken. Strategisch advies nodig? Een frisse blik op je advertentie strategie? Zelf je campagnes naar een hoger niveau tillen? Persoonlijk advies kan daarbij van onschatbare waarde zijn, en de ervaring leert dat een consult met onze senior marketeers je snel verder op weg helpt. Je kunt eenmalig een sessie inplannen, of kiezen voor periodiek advies. Na ieder consult ontvang je een kort adviesrapport met praktische to do's en kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie.

Waarom een consult?

Iedereen kan weleens een coach gebruiken. Iemand die met je meekijkt en kritische vragen stelt, of gewoon inspireert met knowhow en advies. Die rol vervullen we graag voor je. Een persoonlijk consult is dé manier om jouw strategie aan te scherpen of tot nieuwe inzichten te komen. Het zorgt ervoor dat je met frisse blik naar je campagnes kijkt en meer uit je marketingstrategie haalt. We geven consultancy-sessies op het gebied van Facebook-marketing, Instagram-marketing, LinkedIn-marketing, Google/SEA, content creatie en creative branding.

Een persoonlijk consult is dé manier om jouw strategie aan te scherpen of tot nieuwe inzichten te komen.

Wat is de kracht van een consult?

De kracht van onze consults zit in de kennis en inspiratie die we vanuit een grote verzameling best practices doorvertalen naar jouw specifieke case. We zorgen voor een frisse blik en een gegarandeerde boost aan nieuwe, creatieve ideeën. We werken rechtstreeks voor Facebook, en zijn dus ten alle tijden op de hoogte van de laatste trends en kennis op het gebied van online marketing. Onze consults zijn persoonlijk, effectief en de uitkomsten kun je direct in de praktijk brengen.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze cases!

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Chris

Chris

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Chris

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Specialismen

Meer specialismen