Over ons

Wij zijn
socialmediamen

We helpen commerciële bedrijven en de publieke sector met het bedenken van sterke strategieën, creatieve content en de technische uitvoering van digitale marketing. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Ontdek het hieronder, neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in hartje Amsterdam!

Onze missie

We hebben alle disciplines in huis om jouw digitale strategie tot in de perfectie uit te denken én uit te voeren. Met ons team van creatives, online marketeers en dataspecialisten halen we het maximale uit de ongekende mogelijkheden die digitale media bieden. Met onze 10 jaar online marketing ervaring, bouwden we het afgelopen decennium een grote verzameling best practices op waarmee we jou en je organisatie verder helpen. 

Onze aanpak

We halen het maximale uit digitale media en zorgen altijd voor meetbare resultaten. Dat doen we met een ijzersterke creatieve invulling en de beste technische optimalisatie. Als het even kan zijn strategieën evidence-based, bijvoorbeeld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de gedragswetenschap en de laatste online marketing-technieken. We hebben diepgaande kennis op het gebied van overheid en communicatie, en weten precies hoe we jouw commerciële bedrijf verder kunnen helpen.

TEam

Ontmoet het team

Chris
Chris

Oprichter en online marketing specialist

Laurens
Laurens

Oprichter en online marketing specialist

Bertina
Bertina

Projectmanager campagnes & Creative lead

Ingo
Ingo

Online marketeer

Jessien
Jessien

Content creative

Joost
Joost

Head of video & AI specialist

Kevin
Kevin

Online marketeer

Maikel
Maikel

Online marketing lead

Rolf
Rolf

Online Marketeer

Thomas
Thomas

Projectmanager campagnes

Vacatures

Kom jij bij ons werken?

Barst je van de creativiteit, voel je je als een vis in het water op social media, houd je van gezelligheid, kun je een beetje pingpongen en gaat je hart sneller kloppen van online marketing? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Kom jij bij ons werken?

Contact

neem contact op

Ben je enthousiast geworden en kan je bedrijf wel een online boost gebruiken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? We denken graag mee.

Ga naar contactGratis campagne advies

Warmoesstraat 149-151
1012 JD Amsterdam

Route →