Over ons

Over ons en onze missie

Je kunt meer halen uit je online marketing strategie. Dat weten we zeker! Waarom? Omdat mensen gemiddeld 3 uur per dag hun smartphone gebruiken, de advertentiemogelijkheden eindeloos zijn én de online marketing wereld zich razendsnel ontwikkelt. Maar hoe pak jíj deze kansen aan? Met onze kennis, creativiteit, passie én jarenlange ervaring weten we ondertussen wel hoe dit moet.

Facts

Opgericht

13-10-2011

Opgericht door

Chris Rassaerts en Laurens van Heteren

Aantal werknemers

11

Expertise-gebieden

Social media en online marketing

Onze missie

In deze dynamische wereld kun je als bedrijf niet zonder online marketing. Veel bedrijven hebben te maken met gebrek aan kennis, waardoor ze niet of nauwelijks de gewenste resultaten behalen. Wij hebben in-house heel wat jaren ervaring in online marketing en zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.

We helpen je als bedrijf met het neerzetten van een killer van een campagne. Dit doen we altijd met een ijzersterke creatieve invulling en de beste technische optimalisatie, want dat is waar het bij ons om draait: technologie gemixt met een dosis creativiteit.

Onze aanpak

Wil je awareness creëren, jezelf in de markt zetten en leads genereren of een creatieve campagne opzetten die leidt tot verkoop? Let's talk!

Hoe we werken? We beginnen altijd met het onderzoeken van de case en vaststellen van de KPI's en doelgroepen. Dan pas starten we met het opmaken van de campagne. Tijdens de campagne monitoren, optimaliseren we continue én rapporteren we je met de learnings van de campagne zodat we constant verbeteren en jou leren hoe we dit doen.

Met ons team van negen online marketeers, growth hackers en creative content designers creëren we vanuit hartje Amsterdam dagelijks de tofste online marketingcampagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.
Het team

Leuke mensen
met passie voor social

We zijn een jong en dynamisch team die veel kennis hebben op het gebied van online marketing en houden van een uitdaging én gezelligheid.

Chris

"Give more than you take"

Laurens

"Well done is better than well said"

Maikel

"It's kind of fun to do the impossible"

Julia

"Work hard, play hard" 🔥

Geert

"Don't worry, be happy"

Arjanne

"Take the risk or lose the chance"

Jordy

"Walk tall, or baby don't walk at all"

Victoria

"Move on up!" 🧚‍♀️

Suzan

"The sky is the limit"

Floris

"The world is yours!"

Sem

"Do or do not, there is no try"

Werken bij socialmediamen

Vacatures

We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe toppers die ons team willen versterken. Zie je een interessante vacature en ben je klaar voor een nieuw avontuur? Solliciteer dan op één van de vacatures.

Staat er niets voor je bij?

Staat jouw gewenste functie er niet tussen? Wij vinden het belangrijk om een goede mensen aan ons te verbinden. Stuur een open sollicitatie en wie weet komen we wel tot een goede match.

OPEN SOLLICITATIE
Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op