LinkedIn Advertising

Van de CEO van een multinational tot de burgermeester van een grote stad; ze zijn allemaal te bereiken via LinkedIn. Zorg voor awareness met video content of LinkedIn Stories, en genereer leads met de LinkedIn Lead Ads of gesponsorde In-mails.

Hét platform voor de zakelijke markt

LinkedIn is een steeds aantrekkelijker wordend platform dat zijn gebruiker met de maand beter weet te binden. Het ledenaantal blijft gestaag groeien en de gemiddelde (uit)kijktijd van video's wordt almaar groter. Qua content formats en advertentiemogelijkheden lijkt het platform meer en meer op Facebook en Instagram, alleen zijn de segmentatie mogelijkheden beter afgestemd op de zakelijke markt.

Adverteren op LinkedIn

Van sales tot recruitment, voor iedere zakelijke doelstelling is een oplossing bedacht. Zo kun je gesponsorde In-mails sturen om leads te genereren, vacatures sponsoren of videocontent pushen om je producten en diensten te promoten. Net als op andere social media-kanalen is de kwaliteit van je content én een gezonde dosis advertentiekennis cruciaal voor het succes van je campagnes.

Benieuwd naar onze cases én wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Chris

Chris

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Chris

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

No items found.

Specialismen

Meer specialismen