neem contact op


Bedankt voor je bericht!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit gebeurt normaliter binnen 2 werkdagen.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Advies

Ontvang gratis campagne advies

Beantwoord de onderstaande vragen, en ontvang binnen drie werkdagen een schatting van de resultaten die jij kunt behalen met social media-advertising.

Het is belangrijk om helder te hebben om welke branche het gaat. Elke branche vraagt om een andere tone of voice en manier van aanpak.

Het is belangrijk om te weten wat het doel is van je campagne. Wil je een nieuw bedrijf lanceren en merkbekendheid creëren of wil je juist je website traffic een boost geven of leads genereren? We horen het graag, zodat we een passend voorstel kunnen maken.

De hoeveelheid budget bepaalt hoeveel mensen je kunt bereiken binnen de voor jou relevante doelgroep. (Uitgaven per maand)

Voordat we aan de slag gaan met een campagne is het belangrijk om te weten of je beschikt over kwalitatief beeldmateriaal dat we kunnen inzetten voor de campagne. Uit ervaring weten we dat het heel belangrijk is om kwalitatieve beelden te gebruiken.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat we jouw online marketing een boost geven? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.