Een overzicht van onze

Specialismen

Van adverteren op social media en Google tot het maken van creatieve content en het produceren van podcasts: we doen het allemaal en helpen je graag verder op weg. Meer weten over hoe we dat kunnen doen? Bekijk onze specialismen hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op!

Social advertising

word een grote speler op de grote platforms

Facebook (lees Facebook én Instagram), LinkedIn, Snapchat en tegenwoordig ook TikTok: het zijn de grote platforms waar ontzettend veel mensen elke dag te vinden zijn. Maar hoe bereik je nu precies díe mensen die voor jou belangrijk zijn? Hieronder lees je hoe wij per platform te werk gaan.

Google advertising

google advertising
brengt je naar de top

Droom je ervan om met jouw organisatie of product bovenaan de lijst van Google’s zoekresultaten te schitteren? Dat begrijpen we maar al te goed! Samen met onze slimme SEA specialisten bepalen we jouw advertising strategie om de Google top te bereiken. Ontdek hier hoe wij dit aanpakken.

Content marketing

content = king

Anno 2022 is het een ware uitdaging om de aandacht van je publiek te grijpen. Laat staan om die vast te houden. Mensen spenderen meer dan 4 uur per dag op een mobile device, maar kijken geen 3 seconden naar één post. De oplossing? IJzersterke content die écht impact maakt en waarde toevoegt. Hieronder lees je op welke manieren wij dit in de praktijk brengen.

Overig

ook hiervoor zit je
goed bij ons

Heb je behoefte aan een professional die met een frisse blik meekijkt naar jouw online marketing strategie? Of gewoon inspireert met de nieuwste know-how en advies? Een persoonlijk consult is dé manier om jouw strategie aan te scherpen. Heb je jouw online strategie wel op orde en wil je meer de diepte in, bijvoorbeeld op het gebied van voice-marketing? Ontdek hieronder wat wij voor je kunnen doen.

Contact

Neem contact met ons op

Krijg gratis campagne advies→


Bedankt voor je bericht!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dit gebeurt normaliter binnen 2 werkdagen.

Oops! Something went wrong while submitting the form.