Influencer-marketing

Hoe relevanter de influencer en hoe beter de content, hoe meer impact je maakt. Influencer-marketing is al jaren niet meer weg te denken uit social media-campagnes. Vooral in combinatie met de juiste technieken kan het werken met influencers van grote waarde zijn voor jouw social media-strategie.

Ga voor een waardevolle samenwerking

Influencers hebben een groot bereik op allerlei verschillende digitale platforms. Invloedrijke influencers verspreiden dagelijks content en werken hard om hun volgers betrokken te houden bij alles wat ze plaatsen. In vergelijking met een paar jaar geleden is het bij influencer-marketing ontzettend belangrijk dat influencers en potentiële partners goed bij elkaar passen om een kloppende, relevante samenwerking tot stand te brengen. Als de connectie tussen de twee vergezocht of onlogisch is, prikt de doelgroep daar vaak gauw doorheen. En dat komt de resultaten niet ten goede.

Maak meer impact met advertising

Door slimme datatechnieken te gebruiken (zoals onderzoek naar de positie van specifieke influencers onder jouw doelgroep) maken deze samenwerkingen nog meer impact. We denken graag mee over de beste targeting en kunnen niet-relevante doelgroepen voor je uitschakelen, zodat je alleen die mensen bereikt die er voor jou echt toe doen. 

Enthousiast geworden? We werken samen met bekende Nederlandse influencers met een bereik van meer dan 500.000 mensen, maar kunnen je ook verbinden aan micro-influencers die op lokaal niveau impact maken voor je merk. Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek, dan duiken we dieper in de mogelijkheden om de mogelijkheden te bespreken!

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Chris

Chris

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Chris

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Specialismen

Meer specialismen