SEA

De kracht van SEA (Search Engine Advertising) zit hem in het directe resultaat dat je ermee boekt. Door de juiste advertentietechnieken toe te passen sta je binnen no-time bovenaan in de zoekmachines Google en Bing. Onze slimme specialisten weten jouw doelgroep door super specifieke targeting ongetwijfeld snel te vinden.

Hoe vindbaar is jouw bedrijf?

Met je organisatie of product bovenaan de lijst van Google's zoekresultaten eindigen is de heilige graal in de wereld van zoekmachinemarketing. Dat is zo makkelijk nog niet, want er wordt flink geconcurreerd op de meest uiteenlopende zoektermen. Met SEA kun je ervoor zorgen dat je zichtbaar bent en in korte tijd veel verkeer naar je website genereert door te adverteren op specifieke zoekwoorden.

Het doel van SEA is dus het vergroten van de vindbaarheid van je website, en je betaalt alleen als iemand ook daadwerkelijk op je advertentie klikt. Dat vertaalt zich door in de zogenaamde kosten per klik (CPC). Er zijn allerlei factoren die een rol spelen een bij het bepalen van de CPC. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze SEA-experts je helpen om zoveel mogelijk uit je budget te halen.

De voordelen van SEA:

  • Meteen relevant verkeer op je website
  • Weet wat je betaalt
  • Snel resultaat en resultaatgericht

See, Think, Do, Care!

De precieze invulling van een SEA-strategie hangt af van je doelstellingen, maar om de online strategie duidelijk te definiëren, maken we gebruik van het See-Think-Do-Care-model. Ligt de focus op conversie? Dan komt de nadruk van de campagne te liggen op de Do-fase met SEA-onderdelen als remarketing, Google Shopping en zoek campagnes. Wil je juist in een korte tijd veel bereik genereren voor je merk en producten? Dan kan een sterke display-campagne uitkomst bieden.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze cases!

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Chris

Chris

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Chris

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

No items found.

Specialismen

Meer specialismen