Doe gericht onderzoek met flitspeilingen en weet wat er speelt bij burgers

Met flitspeilingen en onderzoekscampagnes zorgen we snel, goedkoop en effectief voor de respondenten die je nodig hebt voor je onderzoek.

Klik op de 5 streepjes in de video player om het geluid aan te zetten.

Stap 1

Strategie

Aan de hand van slimme onderzoekscampagnes waarbij burgers zeer gericht benaderd worden, zorgen we op een effectieve manier voor de respondenten die je zoekt voor jouw onderzoek. De kracht van onderzoekscampagnes op social media is dat jouw doelgroep gemakkelijk, snel en zonder frictie deel kan nemen aan een kort onderzoek. Daardoor is een hoge response rate gegarandeerd en zijn conversieratio's van boven de 90% geen uitzondering. De ingrediënten voor succes? Sterke content formats, slimme segmentatie en sterke, mobile proof enquête-tools. Naast de technische uitvoering van een onderzoekscampagne zorgen we ook voor een gedegen en wetenschappelijke structuur van je vragenlijst om zo de onderbouwing van het onderzoek te garanderen.

Stap 2

Content

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan jouw onderzoek, maken of gebruiken we content die zo relevant mogelijk is voor je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan herkenbaar beeldmateriaal uit de buurt. Ook het gebruik van de online kanalen wordt aangepast op de doelgroep; jongeren benaderen we bijvoorbeeld via Instagram of Snapchat, en zestigplussers op Facebook. Met sterke visuele content die de aandacht grijpt én impact maakt zorgen we voor een maximaal effect van onderzoekscampagnes en flitspeilingen.

Meer weten over deze campagne? Bekijk de case →

Stap 3

Campagne

Bij onderzoekscampagnes en flitspeilingen wordt vooral gestuurd op het aantal respondenten en een goede spreiding onder de onderzoekspopulatie. Tijdens en na de campagne rapporteren we over de responsratio's, en met onze digitale onderzoek-tools kun je zelfs live meekijken naar de resultaten.

Meer weten?

Neem contact op met Maikel

Maikel

Online marketing lead

Neem contact opGratis campagne advies
Maikel

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Disciplines

andere disciplines

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Dank. Je aanmelding is gelukt en je ontvangt nu de nieuwsbrief.
Oops! Something went wrong while submitting the form.