Content Creatie

De mediaontwikkeling heeft veel veranderd in de marketingwereld. Waar het ooit ging om billboards en printmedia, geldt tegenwoordig bijna altijd het motto 'digital first'. Eén ding is echter nooit veranderd: de kracht van een ijzersterke creatieve content.

Impact maken met sterke visuals

Anno 2022 is het een hele uitdaging om de aandacht van je publiek te grijpen. Laat staan om die vast te houden. Mensen spenderen meer dan 4 uur per dag op een mobile device, maar kijken nog geen 3 seconden naar één post.

We worden dagelijks continu getriggerd met een oneindige flow van beelden. Van Facebook tot Instagram Stories en van YouTube tot TikTok, de uitdaging zit hem in het écht bereiken van jouw doelgroep. Ga je deze uitdaging aan? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt.

Je creative bepaalt je succes

In combinatie met het technisch instellen van je campagnes - denk aan targeting en optimalisatie op basis van doelgroep onderzoek - is je 'creative' dé variabele die online succes bepaalt. Creative staat voor de manier waarop je je boodschap verpakt in woord en beeld, en is tegelijkertijd is ook het allermoeilijkste aan het creëren van content die aanslaat. Tien jaar en honderden campagnes later zijn we streetwise geworden in het uitdenken en creëren van eigentijdse digitale content die impact maakt. We weten wat werkt en wat niet, en delen deze kennis graag met je.

Flow

Hoe we te werk gaan

Stap 1

Strategie

Online succes begint bij een goed uitgedachte strategie. Burgers informeren? Jongeren van gedrag laten veranderen? Volle zalen in je net geopende sportschool? We werken jouw doelstellingen uit tot een effectief stappenplan.

Stap 2

Content

Wil je de aandacht van jouw doelgroep grijpen? Dan is het essentieel om te werken met sterke, visuele content die écht impact maak en waarde toevoegt. We vertalen jouw doelstelling naar een uitvoerbaar visueel concept en werken dit van A-Z voor je uit.

Stap 3

Campagne

De mogelijkheden van online marketing hangen samen met paid advertising, en je kennis ervan bepaalt het succes van je campagne. Door te werken met de juiste optimalisatietechnieken zorgen we voor een meetbaar resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Laurens

Laurens

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact opGratis campagne advies
Neem contact op met Laurens

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Specialismen

Meer specialismen