waarmee kunnen we je van dienst zijn?

wat we doen

Hi! Wij zijn SocialMediaMen en vanuit hartje Amsterdam ontwikkelen we succesvolle digitale strategieën én bouwen de beste campagnes. Dit doen we voor commerciële bedrijven en verschillende overheden.

Gaan we voor je werken? Dan combineren we de beste technische skills met een sterke creatieve invulling. Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen? Bekijk al onze disciplines hieronder.

Onze impact

Awareness

Of je nu een nieuw product in de markt wilt zetten, je bedrijf wilt positioneren of een community wilt opbouwen. Wij zorgen dat je bekend wordt onder jouw doelgroep.

Engagement

Wil je het verhaal van je bedrijf vertellen aan de doelgroep en een band opbouwen die zorgt meer loyaliteit? Wij zorgen voor een boost aan traffic en een stijging in engagement.

Conversies

Wil je je doelgroep activeren, meer verkopen of leads genereren? Met een sterke salesfunnel zorgen we voor een maximaal rendement.

Les #1 GEEN tekst, want

Verhalen worden
visueel verteld

Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.

Les #2 Vergeet desktop, want

Je doelgroep is
mobiel

Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

We laten je graag zien...

Hoe social in jouw branche werkt

Kies één van de branches hieronder om te ontdekken hoe je in jouw branche social media effectief kunt inzetten.

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op