Welkom IN de wereld van social

ZO werkt het

SocialMediaMen is hét online marketing bureau met een sterke focus op social media. We bedenken, creëren en produceren elke dag weer opnieuw content en campagnes die zorgen voor meetbare resultaten.

Gaan we voor je aan de slag? Dan maken we hoogstwaarschijnlijk gebruik van Facebook en Google advertentietechnieken. Dit omdat 99% van de online advertentiemarkt wordt beheerst door deze twee techgiganten en dit is niet voor niets: Nederlanders spenderen uren per dag op platforms als Facebook, Youtube of Instagram.

Hoewel het publiek deze kanalen al massaal omarmt heeft, benutten veel bedrijven nog niet alle kansen van online marketing. Vaak door een gebrek aan kennis over de mogelijkheden. Wil jij deze kansen wél pakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze impact

Awareness

Of je nu een nieuw product in de markt wilt zetten, je bedrijf wilt positioneren of een community wilt opbouwen. Wij zorgen dat je bekend wordt onder jouw doelgroep.

Engagement

Wil je potentiële klanten naar je website leiden en informeren over een bepaald product of dienst? Wij zorgen door middel van advertising voor een boost aan traffic en een bak aan engagement.

Conversies

Wil je je conversie verhogen of leads genereren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist als het gaat om conversie optimalisatie en leadgeneratie. 

De funnel in 3 stappen

Alles wat we doen hangt samen met de funnel. Dit betekent dat we eerst awareness creëren en vervolgens engagement om uiteindelijk te zorgen voor conversie.

Awareness
Engagement
Conversie
Dit is de beschrijving van de funnel
Les #1 GEEN tekst, want

Verhalen worden
visueel verteld

Visuele content is booming. Tegenwoordig hebben mensen geen tijd meer om lappen teksten te lezen en willen ze in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.

Les #2 Vergeet desktop, want

Je doelgroep is
mobiel

Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

We laten je graag zien...

Hoe social in jouw branche werkt

Kies één van de branches hieronder om te ontdekken hoe je in jouw branche social media effectief kunt inzetten.

CONTACT
MET ons
Opnemen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Bedankt voor het achterlaten van je e-mailadres.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form