Welkom IN de wereld van social

wat we doen

Wij zijn SocialMediaMen en vanuit hartje Amsterdam bedenken we strategieën en campagnes die zorgen voor meetbare resultaten.

Gaan we voor je aan de slag? Dan zorgen we voor creatieve content die je doelgroep raakt én een optimale technische invulling van je campagne. Omdat de tools van Facebook en Google door meer dan 12 miljoen Nederlanders worden gebruikt, hangen al onze projecten hiermee samen.

Wist je dat per dag meer dan 3 uur aan mediaconsumptie per persoon plaatsvindt op mobile devices? Echter kijkt een gemiddeld persoon nog geen 2 seconden naar een Facebook post. Om de aandacht te trekken zijn sterke content én advertentie know-how sleutels tot succes nodig. Zoek je een ervaren partner die samen met je bouwt aan dit succes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze impact

Awareness

Of je nu een nieuw product in de markt wilt zetten, je bedrijf wilt positioneren of een community wilt opbouwen. Wij zorgen dat je bekend wordt onder jouw doelgroep.

Engagement

Wil je het verhaal van je bedrijf vertellen aan de doelgroep en een band opbouwen die zorgt meer loyaliteit? Wij zorgen voor een boost aan traffic en een stijging in engagement.

Conversies

Wil je meer verkopen of leads genereren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist als het gaat om conversie optimalisatie en leadgeneratie. 

De funnel in 3 stappen

Alles wat we doen hangt samen met de funnel. Dit betekent dat we eerst awareness creëren en vervolgens engagement om uiteindelijk te zorgen voor conversie.

Awareness
Engagement
Conversie
Dit is de beschrijving van de funnel
Les #1 GEEN tekst, want

Verhalen worden
visueel verteld

Visuele content is booming. We hebben geen tijd meer om lappen teksten te lezen, maar willen in één oogopslag kunnen zien wat het oplevert. Sterke beelden en kwalitatieve video's spelen hier een belangrijke rol in.

Les #2 Vergeet desktop, want

Je doelgroep is
mobiel

Wist je dat 95% van alle traffic via mobile devices binnenkomt? Mobile first was eerst een trend en is nu werkelijkheid. Wij zorgen voor innovatieve campagnes met focus op mobile.

We laten je graag zien...

Hoe social in jouw branche werkt

Kies één van de branches hieronder om te ontdekken hoe je in jouw branche social media effectief kunt inzetten.

CONTACT
MET ons
Opnemen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op

Bedankt voor het achterlaten van je e-mailadres.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form