WAT we DOEN

website Traffic

De aandacht van je publiek grijpen is anno 2018 een ware uitdaging, mensen spenderen meer dan 3 uur per dan op een mobile device, maar de gemiddelde duur van het consumeren van één post is nog geen 3 seconden. Óók de plekken waar content wordt geconsumeerd veranderen continu. Van Facebook tot Instagram Stories en van Youtube tot IGTV. Er is steeds meer content, maar mensen hebben niet meer tijd om deze content te consumeren; er is een ware ‘war for attention’ gaande. De vraag is nu, hoe win je deze oorlog?

Juist. Met sterke- visuele content die de aandacht grijpt én impact maakt. Of je nu een bakker bent of een bank; een sterke content flow is cruciaal voor (online) succes. Weet je niet hoe je een sterke content flow opbouwt en langdurig succes creëert op social? SocialMediaMen helpt je met het neerzetten van een visuele identiteit én het produceren van content die je doelgroep raakt.

Waarom?

Relevant verkeer

We leiden relevante doelgroepen naar jouw website

Kanalen

Google & Social Media

Inzichten

Duidelijke resultaten

Zichtbaarheid

Opbouw warme doelgroepen

Content Strategie

Om succes te hebben met online marketing wordt storytelling steeds belangrijker. Content die écht waarde toevoegt voor je publiek. Hoe vertel je het verhaal van je merk? Hoe zorg je ervoor dat je binnen 1 seconde de aandacht grijpt? Wat zet je wanneer in? Welke visuele identiteit heb je en welke copywriting past bij je bedrijf? Allemaal vragen die we voor je beantwoorden.

In combinatie met technische advertising kennis is je ‘creative’ dé variabele die succes bepaalt. En tegelijkertijd de moeilijkste. Door de jaren heen zijn we streetwise geworden als het gaat om content creatie. We weten wat werkt én wat niet en delen deze kennis graag met je.

Case Equal Yoga

Voor Equal Yoga creëren we doorlopend content op basis van een creatief concept. Deze content zetten we in voor social campagnes die leiden tot meer leden. We werken vanuit een goed uitgedacht visueel concept en vertellen één duidelijk verhaal dat zorgt voor herkenbaarheid en een sterke merk identiteit.

Door middel van verschillende advertentie voorbeelden, laten we zien hoe een sterk concept als Equal Yoga vertaald wordt naar even sterke social campagnes.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Heb je een vergelijkbare dienst of juist een product? We denken graag met je mee in dit proces.

Met ons team van elf online marketeers, growth hackers en creative content designers creëren we vanuit hartje Amsterdam dagelijks de mooiste online marketingcampagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.

Hoe gaan we te werk?

Jouw campagne live in 4 stappen

Niets is belangrijker dan een sterke campagne strategie.
Via een intake bespreken we wat jouw doelen zijn met social media, maken een plan op maat en gaan voor je aan de slag.

Ook geven we trainingen, houden we ons bezig met SEA en creëren we content. Benieuwd naar al onze diensten?
Bekijk ons complete diensten overzicht.


stap 1

Intake

Wat zijn jouw doelen met social media? Via een intake gesprek bij ons op kantoor, horen we graag wat je ambities zijn met social media.


stap 2

Strategie

We denken een campagne strategie uit, gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen en geheel in lijn met jouw merk of bedrijf.


Stap 3

Creatie

Ligt er geen kant en klare social media content op de plank? Geen probleem. We geven advies of nemen zelfs het complete creatie proces uit handen.


stap 4

Live!

Met de kennis van meer dan 10 online marketeers, maken en optimaliseren we dagelijks social media campagnes. Perfect passend bij  jouw merk of bedrijf.

CONTACT
MET ons
Opnemen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op

Bedankt voor het achterlaten van je e-mailadres.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form