gave campagnes voor...

grote en kleine namen

Hier doen we het voor...

Goede referenties

Marie-Louise Mettler
Volksuniversiteit Den Bosch

"We ervaren SocialMediaMen als een prettig bureau om mee te werken. Pro-actief, snelle en prettige manier van communiceren en ze zijn erg betrokken."

Robert-Jan Lankhorst
Shakeplus

"Bij Shakeplus zijn we erg tevreden over hoe onze campagnes worden beheerd. SocialMediaMen toont betrokkenheid, initiatief en creativiteit. Communicatie verloopt goed en snel. Aanrader!"

Stephanie Fransen
Rabobank Oss Bernheze

"Ik werk bij Rabobank Oss Bernheze en al meer dan drie jaar samen met SocialMediaMen. Zij zorgen voor onze Facebook-content maar ook voor al onze social media advertising campagnes. Het fijnste aan samenwerken met SocialMediaMen? Aardige en pro-actieve mensen, snel schakelen en ze denken écht met ons mee"

Niels Koster
Health Club Jordaan

"Health Club Jordaan werkt al jaren fijn samen met SocialMediaMen. We creëren samen structurele awareness en lead-campagnes waaruit wij een groot deel van onze maandelijkse sales uit halen. Dankzij de meetbaarheid van de Facebook-campagnes weten we precies vanuit welke doelgroep onze leads komen. Het fijnste van werken met SocialMediaMen vind ik dat ze betrokken en goed bereikbaar zijn. Ze denken graag met ons mee en reageren snel op onze verzoeken en vragen."

Judith Arntz
Gemeente Utrecht

"Ik werk al een aantal jaren samen met SocialMediaMen voor verschillende campagnes. Zoals o.a. het promoten van zelfbouwkavels en online enquêtes voor bewoners van Utrechtse wijken. Het contact met SocialMediamen voor, tijdens en na een campagne geeft mij het gevoel dat zij echt betrokken zijn bij jouw project. Dat de campagnes altijd zeer goed resultaten hebben, is ook een reden om te blijven samenwerken met SocialMediaMen."

Maarten Uttien
Sam Friday

"Na lang zelf en nogal "ad hoc" social campagnes gedaan te hebben besloten we voor een extra impuls SocialMediaMen in te schakelen. Dat bleek de juiste keuze. Via awareness naar conversie op Facebook en Instagram bleken de eerste campagnes uiterst succesvol en we zijn eigenlijk pas net begonnen! Werken met een superfijn team met kennis van zaken op het gebied van doelgroeptargetting en campagneplanning. De Social Media Men zijn zeer flexibel en denken mee op commercieel en creatief gebied waardoor we samen de meest succesvolle mix van content en planning kunnen maken."

Wil je Net als
deze klanten
Online succes?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op