Ontvang direct een offerte, en...

Ontdek de mogelijkheden

Beantwoord de onderstaande vragen en binnen 3 werkdagen ontvang je een schatting van de resultaten die jij kan behalen met social media advertising.

In welke branche ben je actief?

Het is belangrijk om helder te hebben om welke branche het gaat. Elke branche vraagt om een andere tone of voice en manier van aanpak.

GA VERDER

Wat wil je bereiken?

Het is belangrijk om te weten wat het doel is van je campagne. Wil je een nieuw bedrijf lanceren en merkbekendheid creëren of wil je juist je website traffic een boost geven of leads genereren? We horen het graag, zodat we een passend voorstel kunnen maken.

Ga verder

Wat wil je uitgeven?

De hoeveelheid budget bepaalt hoeveel mensen je kunt bereiken binnen de voor jou relevante doelgroep. (Uitgaven per maand)

Ga verder

Heb je al materiaal voor je campagne?

Voordat we aan de slag gaan met een campagne is het belangrijk om te weten of je beschikt over kwalitatief beeldmateriaal dat we kunnen inzetten voor de campagne. Uit ervaring weten we dat het heel belangrijk is om kwalitatieve beelden te gebruiken.

Ga verder

Extra informatie

Alle opmerkingen en/of wensen m.b.t. een social campagne kun je hier invullen.

Ga verder

Vul je gegevens in

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat we jouw online marketing een boost geven? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Bedankt voor jouw offerte-aanvraag! Binnen 3 werkdagen ontvang je jouw persoonlijke campagne advies! 👍🏼
Oops! Something went wrong while submitting the form