Case

Zo bouw je een community voor je restaurant

Het Bomenpark is een restaurant dat gevestigd is op één van de mooiste plekken in Noord-Brabant. Door een awareness campagne op te zetten, zorgen we ervoor dat het restaurant bouwt aan merkbekendheid, zodat nog meer mensen kunnen genieten van de overheerlijke gerechten die worden geserveerd op een adembenemende plek.

Resultaten

Bereik

> 20.500

Weergaven

> 88.000

Kliks

Leads

Conversies

ROI

De campagne

Voor restaurants is het hoofddoel van social media inzet vaak het zichtbaar zijn onder de lokale doelgroep. Hiervoor wordt visueel aantrekkelijke content gebruikt in de vorm van foto's en video's. Met de contentcreatie spelen we voornamelijk in op de beleving die het restaurant te bieden heeft, zoals de heerlijke momenten aan het water, de prachtige gerechten óf de mooie wijnen die worden geschonken. Mede dankzij onze campagnes is het Bomenpark een van de meest succesvolle restaurants in de regio.

De werkwijze

Aan content geen gebrek. Het Bomenpark deelt graag de mooiste sfeer foto's van zowel het interieur van het restaurant als de gerechten. Door de posts te promoten, worden niet alleen de mensen die de Facebook pagina liken bereikt, maar ook een grotere, nieuwe doelgroep in de omgeving.

Verder praten over deze case?

Lijkt ons leuk. Kom gerust een keertje langs!

Chris

chris@socialmediamen.nl
06-12808987

Vergelijkbare cases

Wellicht vind je deze cases ook interessant

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op