Case

Meer mensen aan de Hot Power Yoga

Equal Yoga is een yogaschool met studio's in Amsterdam Oost en Centrum. Sinds de opening van de eerste studio zorgen wij voor killer campagnes op zowel Facebook, Instagram en Google Adwords. Equal groeit hard en wij groeien met ze mee. Doel? Equal Yoga sterk positioneren als brand en natuurlijk meer mensen aan de Hot Power Yoga krijgen!

Resultaten

Bereik

> 210.000 personen

Weergaven

> 2.300.000 weergaven

Kliks

Leads

Conversies

ROI

De campagne

Equal Yoga is een prachtige yogaschool in Amsterdam. Een maand vóór de eerste studio is geopend, zijn we gestart met awareness campagnes. Nadat de (specifieke) doelgroepen in Amsterdam Oost zijn afgestemd, is er een merkbekendheid campagne ingezet. Vervolgens zijn mensen die interacteerde met deze advertenties opnieuw benaderd met lead advertenties. Dit resulteert in volle lessen tijdens de eerste week!

Toen bekend werd ze er een tweede studio zou openen aan de Rozengracht, zijn we dit proces opnieuw gestart. Nieuwe targets met passende advertenties. Maar nu in lijn met de behoeftes van de doelgroep in dit deel van de stad.

De werkwijze

We zijn begonnen met het inrichten van een salesfunnel waarbij we eerst bekendheid creëren om uiteindelijk nieuwe leden te scoren. De eerste stap is het communiceren van de 'brand identity' van Equal Yoga waarbij gebruik wordt gemaakt van storytelling. Deze brand-identity van Equal Yoga is heel sterk. Zo is de stijl van Equal Yoga overal (ook offline) duidelijk zichtbaar.

De volgende stap is het creëren van website traffic, zodat geïnteresseerden meer informatie vinden op de website. De laatste stap is leadgeneratie door het aanbieden van proefperiodes yoga. De kracht van deze campagne? Door te werken met de Facebook lead-tool zorgen we voor een continue stroom aan leads.

Resultaat? Amsterdam wordt fitter en meer ontspannen door de vele yogasessies bij Equal Yoga.

Verder praten over deze case?

Lijkt ons leuk. Kom gerust een keertje langs!

Geert

geert@socialmediamen.nl
06-34508077

Vergelijkbare cases

Wellicht vind je deze cases ook interessant

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op