In korte tijd meer leden en omzet scoren voor jouw sportclub?

In korte tijd meer omzet en leden genereren voor jouw sportschool? Met onze campagnes gebruiken we slimme targeting en geoptimaliseerde leadadvertenties, en scoren we tientallen kwalitatieve leads per week.

Klant

Health Club Jordaan

Unieke Amsterdammers bereikt

112,400+

De campagne

Ons doel was om aan de hand van social media en Google-campagnes koude en warme doelgroepen te activeren en inspireren met het uitgebreide aanbod van de meest speelse sportschool van Mokum: Health Club Jordaan. We hebben de branding van deze gym één op één doorgevoerd in de online campagnes. Dat wil zeggen: krachtige beelden, Mokumse teksten en in een ijzersterke huisstijl.

Om de doelgroep te overtuigen om kennis te komen maken, hebben we gebruik gemaakt van leadadvertenties. Die advertenties zijn gekoppeld aan een formulier waarop mensen hun gegevens kunnen achterlaten. Met die gegevens hebben we contact gezocht met de geïnteresseerden, om ze vervolgens te overtuigen om eens langs te komen bij een van de vier vestigingen. Het voordeel van een online leadcampagne als deze, is dat je exact kunt zien welke leads uit de campagnes zijn voortgekomen. En omdat meten weten is helpen dit soort inzichten je een heel eind op weg bij het bij het leggen van het fundament van je volgende campagne. 

De werkwijze

We maken campagnes op per doelgroep en zorgen voor een duidelijke relevantie. Amsterdammers die interesse hebben in sport, hebben op dat moment behoefte aan juist díe specifieke content. En daar spelen we dan ook goed op in, door die mensen kennis te laten maken met het aanbod van Health Club Jordaan. Per doelgroep zorgen we voor relevante content en een goede call to action, zoals het aanvragen van een proefles of -week. Daarnaast maken we onderscheid in leeftijd, locatie, interesses en maken we gebruik van slimme doelgroepen zoals websitebezoekers en lookalike audiences.

Het resultaat

Meer dan 100 leads per maand. Dat is, zeker als je je bedenkt dat Amsterdam bezaaid is met sportscholen, erg goed. Ook prettig: we kunnen elke maand goed in kaart brengen hoeveel van deze leads er ook daadwerkelijk klant zijn geworden. Zo optimaliseren we dus niet alleen op volume, maar ook op de kwaliteit van de lead. 1+1=3.

Heb je zelf een merk of bedrijf en wil je meer kwalitatieve leads genereren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer dan 100 leads per maand. Dat is, als je je bedenkt dat Amsterdam bezaaid is met sportscholen, erg goed.

"Health Club Jordaan werkt al jaren fijn samen met SocialMediaMen. We creëren samen structurele awareness- en lead-campagnes waaruit wij een groot deel van onze maandelijkse sales halen. Dankzij de meetbaarheid van de Facebook campagnes weten we precies vanuit welke doelgroep onze leads komen. Het fijnste van werken met SocialMediaMen vind ik dat ze betrokken en goed bereikbaar zijn. Ze denken graag met ons mee en reageren snel op onze verzoeken en vragen."

Niels Koster

Clubmanager Health Club Jordaan

112,400+

Unieke Amsterdammers bereikt

41,180+

Weergaven

726

Clicks

103

Leads

112,400+

Unieke Amsterdammers bereikt

41,180+

Weergaven

726

Clicks

103

Leads

Disciplines

Toegepaste Disciplines

Zie alle disciplines →

Disciplines

Toegepaste Disciplines

Zie alle disciplines →

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Meer weten over deze case?

Neem contact op met Laurens

Laurens

Oprichter en online marketing specialist

Neem contact op
Neem contact op met Laurens

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →