Case

Hoe verkoop je meer dan 1.000 telefoons van €700+ 📱

De Samsung Galaxy S9(+) is inmiddels al even uit maar was lang het paradepaardje van Samsung. Voor Mobiel.nl hebben wij – in samenwerking met Samsung en T-Mobile – deze toestellen incl. abonnement gepromoot via Facebook. En met succes!

Resultaten

Bereik

> 525.000 unieke personen

Weergaven

> 1.260.000

Kliks

> 9.000 kliks

Leads

Conversies

> 1.098 aankopen

ROI

< €7,- per aankoop

De campagne

In samenwerking met Samsung en T-Mobile konden we een zeer aantrekkelijke propositie promoten die via Mobiel.nl aangeschaft kon worden. Om de campagne optimaal in te zetten zijn we begonnen met een algemene awareness fase waarbij de dienst van Mobiel.nl genoemd wordt. In de tweede fase hebben we de USP’s van het toestel laten zien waarna we vervolgens met een activerende conversieadvertenties de mensen over de streep getrokken hebben.

De werkwijze

Met een speciaal voor social media opgemaakte video hebben we een brede doelgroep van early adaptors, online shoppers, geïnteresseerden in techniek én mensen die hun telefoon minimaal 19 maanden gebruiken benaderd.Deze video is op Facebook timeline content én Instagram Stories ingezet waarmee een enorm bereik gegenereerd is.

Vervolgens hebben we alle mensen die engagement getoond hebben bij de video óf deze bekeken hebben, opnieuw bereikt met een carrousel-advertentie waarin de USP’s van de Samsung Galaxy S9 genoemd werden. Tevens werd een incentive vaneen gratis Harman & Kardon speaker hier voor het eerst genoemd. Ten slotte zijn alle mensen die doorgeklikt hebben naar de website óf op een andere manier op de Samsung Galaxy S9 pagina gekomen zijn. Deze mensen hebben we nog één keer benaderd met een conversieadvertentie met sterke call to action.

Verder praten over deze case?

Lijkt ons leuk. Kom gerust een keertje langs!

Maikel

maikel@socialmediamen.nl
020 – 260 02 29

Vergelijkbare cases

Wellicht vind je deze cases ook interessant

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op