Case

City-marketing Island TV Curaçao

Curaçao is een prachtig bounty eiland en dat moeten meer mensen weten! Het eiland is grotendeels afhankelijk van toerisme en wie ziet zichzelf daar nu niet liggen op één van de prachtige stranden? Om toeristen op het eiland beter te informeren én om nieuwe toeristen aan te trekken helpen we Island TV.

Resultaten

Bereik

> 88.000 mensen bereikt

Weergaven

> 1 miljoen weergaven

Kliks

Leads

Conversies

> 1350 shares in één maand

ROI

De campagne

Bijna elke plek op het eiland is fotogeniek, daarom deelt Island TV de mooiste beelden van het eiland op hun Facebook- en Instagram pagina. Ook geeft Island TV tips over to do's op het eiland én worden leuke bedrijven in de picture gezet. Wij zorgen ervoor dat al deze mooie beelden en video's getoond worden aan de juiste doelgroepen én dat de engagement hoog is. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina.

De werkwijze

De campagne zorgt voor een hoge betrokkenheid rondom Island TV en het verhogen van het bereik. Zodra toeristen geland zijn op het eiland worden ze getarget (airport targeting). Daarnaast richt de campagne zich op de toeristische gebieden op Curaçao en op mensen die interesse hebben in het eiland. Resultaat? We zetten Curaçao op de kaart. Benieuwd? Bekijk hun Facebook pagina.

Let op: Het risico op het direct boeken van ticket na zien van de onweerstaanbare plaatjes is zeer groot

Verder praten over deze case?

Lijkt ons leuk. Kom gerust een keertje langs!

Chris

chris@socialmediamen.nl
06-12808987

Vergelijkbare cases

Wellicht vind je deze cases ook interessant

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op