Bouwen aan de online merkidentiteit van Equal Yoga, rechtstreeks vanuit de studio

Equal Yoga is een yogaschool met locaties in Amsterdam en Rotterdam, en binnenkort wordt ook in Utrecht een vestiging geopend. Equal Yoga staat voor no nonsense yogalessen voor iedereen: "We're all different, but Equal too". Sinds de opening van de eerste studio bouwen we samen aan de online merkidentiteit die we doorvertalen naar impactvolle campagnes op Facebook en Google.

Klant

Equal Yoga

Unieke personen bereikt

260.000+

Bouwen aan je brand

Enkele weken voor de opening van de eerste Equal Yoga-studio in Amsterdam Oost zijn we gestart met het opzetten van verschillende naamsbekendheid-campagnes op Facebook en Instagram. Het doel was om het unieke Equal Yoga-concept en de prachtig opgezette studio visueel door te vertalen naar sterke foto- en videocontent. We hebben gekozen voor krachtige beelden met herkenbare vormgeving, die we een-op-een hebben overgenomen aan de hand van verschillende elementen uit de studio aan de Linnaeusstraat. Zo lopen offline en online in elkaar over, en creëer je direct herkenbaarheid als beginnend merk.

Deze content hebben we verspreid onder een specifieke 'yogadoelgroep' in Amsterdam Oost. Vervolgens zijn de mensen die interactie hebben gehad met de advertenties opnieuw benaderd met lead advertenties. Dat resulteerde tijdens de eerste week meteen in een volle studio.

Nieuwe studio nieuwe start

Toen bekend werd er een tweede studio zou openen aan de Rozengracht, zijn we dit proces van voor af aan begonnen; het bereiken van nieuwe targets met passende advertenties, maar nu in lijn met de behoeften van de doelgroep in dit andere deel van Amsterdam. Dat geldt ook voor de nieuwe studio in Rotterdam die in juni 2020 zijn deuren opende. Ook hier begonnen we met doelgroep onderzoek, om vervolgens digitale content te ontwikkelen die het merkverhaal van begin tot eind helder wist neer te zetten. Daarna zijn we de content in verschillende fases gaan verspreiden onder de doelgroep in Rotterdam.

We’re all different, but Equal too

Wat Equal Yoga en deze online campagnes uniek maakt, is de waterdichte branding. Een kraakheldere tone of voice, sterk kleurgebruik, strak design en pakkende quotes die de visie en missie van Equal Yoga precies weten te vatten. Sterke en unieke branding van je merk of bedrijf zorgt voor betere herkenbaarheid en een hoge relevantie binnen je doelgroep. Dat resulteert een succesvolle conversie-campagnes en volle yogazalen.

Heb je zelf een merk of bedrijf en wil je werken aan je branding en merkstrategie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Sterke en unieke branding van je merk of bedrijf zorgt voor betere herkenbaarheid en een hoge relevantie binnen je doelgroep.

"SocialMediaMen always challenge us on how our content can add value to our audience. They are able to think with us on creating brand awareness by sharing their expertise and knowledge in line with our brand tone of voice."

Chloe

Marketing & Communicatie Equal Yoga

260.000+

Unieke personen bereikt

1.200.000+

Weergaven

38.500+

Clicks

8.200+

Aankopen

260.000+

Unieke personen bereikt

1.200.000+

Weergaven

38.500+

Clicks

8.200+

Aankopen

Disciplines

Toegepaste Disciplines

Zie alle disciplines →

Disciplines

Toegepaste Disciplines

Zie alle disciplines →

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →

Meer weten over deze case?

Neem contact op met Geert

Geert

Online Marketeer

Neem contact op
Neem contact op met Geert

Cases

Gerelateerde cases

Zie alle cases →