Case

Elke maand een relevant bereik van minimaal 45.000 unieke personen

Oya’s Childcare is een kwalitatief hoogwaardig kinderdagverblijf met meerdere locaties in Amsterdam waarbij service, flexibiliteit en een uitgebreid dienstenpakket de norm zijn. We hanteren een always-on strategie en bouwen op die manier voortdurend aan de merkbekendheid van Oya’s Childcare.

Resultaten

Bereik

45.000 unieke personen

Weergaven

125.000 weergaven

Kliks

550 kliks

Leads

Conversies

ROI

De campagne

Er lopen diverse awareness campagnes die allemaal hetzelfde doel hebben: het creëren van een always-on strategie. Voor Oya’s Childcare zijn twee pijlers belangrijk: enerzijds het bereiken van ouders met (jonge) kinderen die in de buurt van het kinderdagverblijf wonen en anderzijds het continu werven van nieuwe pedagogisch medewerkers.

Om dit voor elkaar te krijgen maken we elke week tijdlijn berichten die we vervolgens delen en promoten op Facebook en Instagram.Daarnaast maken we allerlei advertenties voor beide pijlers die we vervolgensA/B testen. Zodra we weten welke combinatie (beeld/tekst) zorgt voor de beste ratio’s, gaan we daar verder op borduren om iedere keer de juiste snaar te vinden.

De werkwijze

In deze campagne targeten we op basis van locatie. Alle mensen die in een cirkel van een paar kilometer rond het kinderdagverblijf wonen en (jonge) kinderen hebben, vallen in de doelgroep. Ook werken we met retargeting, zodat we alle mensen die op de website zijn geweest opnieuw advertenties van Oya’s Childcare kunnen laten zien. Daarnaast targeten we op mensen die dan wel werkzaam zijn in de kinderopvang of een opleiding in de kinderopvang gevolgd hebben. Via de advertenties laten we zien wie Oya’s Childcare is en delen we de redenen waarom Oya’s Childcare een werkgever is waar je voor wilt werken, met als doel dat ze uiteindelijk gaan solliciteren.

Verder praten over deze case?

Lijkt ons leuk. Kom gerust een keertje langs!

Julia

julia@socialmediamen.nl
06-52064237

Vergelijkbare cases

Wellicht vind je deze cases ook interessant

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op