Tips & Tricks

Facebook kennis opdoen? Ga aan de slag met Facebook Blueprint

17
Jan
min. lezen
Geschreven door
Chris

Sinds kort is Facebook Blueprint gelanceerd. Facebook Blueprint is een e-Learning programma. Je kunt hier allerlei online cursussen volgen die helpen je campagnes succesvoller te maken. Blueprint beschikt over 80 verschillende cursussen die in tien verschillende talen beschikbaar zijn. De cursussen zijn laagdrempelig, maar vereisen wel een bepaald kennisniveau dus als beginneling zijn ze niet aan te raden.

Naast dit online programma, biedt Facebook ook offline- en online trainingen aan, waarbij je een gecertificeerd Facebook expert kan worden. Je kunt een certified planner of een certified buyer worden. Een certified planner richt zich op het creatieve gedeelte van de advertenties en de certified buyer is voor iedereen die zich bezighoudt met het technische gedeelte van campagnes. Als je van plan bent om een gecertificeerd Facebook expert te worden, is het goed om te weten dat deze cursussen wel geld kosten, van hoog niveau zijn en je uiteindelijk een certificaat ontvangt.

Heb je helemaal geen zin om je te verdiepen in Facebook en wil je ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Verder lezen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant.

Samen
online succes
behalen?

Wil jij online succes behalen met adverteren? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Neem  contact  op