ONline academy

Zélf aan de slag met Facebook marketing?

Ontdek onze Online Academy.

De videocursus bestaat uit zo'n 10 modules met video, tekst en toetsen. Je wordt stap voor stap meegenomen in de wereld van Facebook- en Instagram marketing. Van het maken van sterke posts, tot het instellen van advertenties; alles komt aan bod.

Gebasseerd op échte cases.

De inhoud van de cursus is gebaseerd op praktijkcases van bekende Nederlandse bedrijven. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en de tutorials zo vaak als je wilt terugkijken.

Na het volgen van de online Academy kun je zélf sterke Facebook & Instagram campagnes maken.
lees meerDirect aanmelden
allround trainingen op maat.

Kom meer te weten over online marketing met een training op maat.

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze trainingen nemen we je mee in de wereld van online marketing. In kleine groepen leren we hoe je marketingtechnieken implementeert in jouw organisatie. Onze trainingen variëren van één dagdeel, tot meerdere sessies, afhankelijk van jouw behoeften.

Technische skills én creativiteit.

We leren je hoe je een campagne technisch goed opzet en meet. Daarnaast presenteren we verschillende relevante cases waarin we focussen op content creatie, zodat je bouwt aan een allround strategie waar je écht mee vooruit kunt.

Leer alles over FACEBOOK, INSTAGRAM EN GOOGLE ADVERTISING met een (INCOMPANY) TRAINING.
lees meerDirect aanmelden
“Het verdiepen in de vele targeting technieken en opties, en ook in de laatste social ontwikkelingen en trends, maakt deze training erg leerzaam. Nuttig zowel in de praktijk, als bij advies.”
Stefan Baas
Gemeente Amsterdam
"Ik werk al een aantal jaren samen met SocialMediaMen voor verschillende campagnes. Zoals o.a. het promoten van zelfbouw kavels en online enquêtes voor bewoners van Utrechtse wijken. Het contact met SocialMediamen voor, tijdens en na een campagne geeft mij het gevoel dat zij echt betrokken zijn bij jouw project."
Judith Arntz
Gemeente Utrecht